Y2K不日放映

Y2K不日放映

類型:視像語言:中文分類:娛樂狀態:已完結 節目簡介: 如果Y2K係一個儲物箱,佢盛載嘅會係一個青春嘅年代;如果Y2K係一個舞台,佢表演嘅絕對唔會係人生嘅無奈;如果Y2K係一個品牌,佢已經衍生咗余文樂、方力申、蔡卓妍、關智斌、唐詩詠、羅仲謙等等好多大家熟悉嘅名字啦。如果Y2K今年又返來嘅話......今年又會由邊個代表「我的女神」、「追夢型人」、「喜劇之王」、「完美情人」同「女孩不哭」嘅五大青春角色呢!?

免費訂閱

立即訂閱,即可接收最新影音內容 iTunes Google Reader RSS Feed
載入中 ...
第五集:女孩不哭 00:21:56 2012-07-24
女生是水造的,但有一種女生,從不願意淌淚的。就像「y2k+01」裏的阿魚,硬朗不讓男兒,爽朗謝絕矯揉。這種女孩,敢愛敢恨得讓愛神卻步,卻又最讓男生感覺自然。若說眼淚是女生最大的武器,so why girls don't cry?是她相信,愛恨非關眼淚?抑或在她們背後,都有一個不哭的理由?